HTML

Védegylet

Védegylet
Betongátak helyett fás vízpartok, gumiparadicsom helyett tájfajták.
A Védegylet Egyesület honlapja.

Kincsünk a piac - Hunyadi tér

Piac legyen vagy mélygarázs?
Mi politikusok helyett inkább az őstermelőkre szavazunk. A Kincsünk a Piac csoport blogja az lmv.hu-n.

Kincsünk a piac! kiállítás a Gödör Klubban

A Kincsünk a piac! kiállítás előkészítési és megvalósítási időszakára blogot indít az Irány a piac! elnevezésű mozgalom, mely a következő egy év során gasztrokulturális eseményeket, összművészeti és politikai akciókat indít a termelői piacok népszerűsítése érdekében. Ezen a blogon a most két hétig zajló témafelvető kiállítás és esemény sorozatról szóló szöveges és képes beszámolókat lehet olvasni és kommentálni. Várjuk ötleteiteket, hozzájárulásaitokat, kérdéseiteket a piacra járás tematikájával és a tervezett programokkal kapcsolatban. Helyszín: Gödör Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér Megtekinthető: 2010. május 7-18, 14-22 óra között. Megnyitó: május 7-én 18:00-kor. Szervezők: www.vedegylet.hu, http://lmv.hu/hunyadi valamint barátaik, támogatóik. További infó: csilla@vedegylet.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gregory napkex és málnakrém receptje

2010.05.12. 17:30 emeses

Nap kex:
Egy robotgépben kerverjünk össze 2 csésze csíráztatott hajdinát, 1 csésze
lenmagot darálva, 2 csésze vízet, 2 evőkanál mézet, majd laposan rakjuk
ki egy aszalógépbe 24 óráig


Málnás, szedres, kesudiós, kókuszos napkekszek

 

Málnakrém:
Kerverjünk össze egy robotgépben 1 csomag kesudiót, 1 csomag kókusz
reszeléket, 2 csésze málnát, 3 evőkanál mézet, 1 evőkanál citromot, 1
teáskanál sót

Kell még hozzá:
Tahin: szezám krém
Káposzta levél


Greg szeletel.


Egyéb recept ötletek Gregtől

Zöld saláta öntet:
2 evőkanal szezám olaj, 1 evőkanál friss reszelt gyömbér, 1 evőkanál
citromlé, 1 evőkanál méz vagy 1 fél teáskanál sztevia, 1 evőkanál shoyu
vagy 1 fél teáskanál só. Keverjük össze és öntsük barmilyen zöld tavaszi
salátára !


Tepandeja

Csicsóka saláta:
4 csésze reszelt csicsóka, 1/2 csésze apró kockára vágott alma, 2 evőkanál
beáztatott mazsola, 3 evőkanal szezám olaj, 1 evőkanál citromlé, 1 cm
reszelt gyömbér, 1 teáskanál édes fűszerpaprika, 1/2 teáskanál só. A
csicsókat, az almát és a mazsolát keverjük össze egy tálban. A többi
hozzávalóból készítsünk öntetet és keverjük össze a salátával.
 

Radnóthy Szabolcs, az egyik látogató ajándéka. Rózsakenyér.


Szív karalábén.
 

Szólj hozzá!

Címkék: főzés recept

A bejegyzés trackback címe:

https://kincsunkapiac.blog.hu/api/trackback/id/tr271997489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása